Представлений оновлений Volkswagen Tiguan з іншим салоном

Рестайлінговий паркетник, призначений для китайського ринку.

0
647

У Китаї оновлений SUV готується до своєї прем’єри. Знімки автомобіля VW Tiguan, у якого тепер є приставка L , потрапили в Мережу ще в травні, при цьому салон показаний не був, але в зв’язку з тим, що дилерські центри вже отримали дану модель, було прийнято рішення розсекретити інтер’єр машини.

Зовнішній вигляд Tiguan L змінився так само, як «світової» SUV. Нові бампери і збільшені грати радіатора, головна оптика в стилі «восьмого» Гольфа, а також модернізовані задні ліхтарі – все це має оновлена модель. Також варто відзначити, що покупцям буде доступна версія R-Line, яка має більш агресивний обвіс.

У версії L був істотно змінений салон. Кросоверу замінили передню панель, правий дефлектор обдування сховали в широку плашку з горизонтальними смужками. Крім цього центральні повітроводи були перенесені нижче, так як у автомобіля з’явилася мультимедійна система з широким тачскріном. Кермо також було замінене, а блок, який управляє клімат-контролем зробили сенсорним. Більш того, сенсорними зробили кнопки блоку регулювання обдування для пасажирів другого ряду.

Що стосується силових показників, то вони не змінилися. Під капотом автомобіля встановлюється або бензинова «турбочетвірка» 1.4 TSI на 150 кінських сил або 2.0 TSI на 186 або 220 сил. Також є гібрид з установкою на основі 1.4 TSI. Всі варіанти мають безальтернативну роботизовану коробку DSG, а також систему повного приводу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!