Компанія Volvo представить конкурентів BMW X4 і Audi Q8

Шведський автовиробник розширить свій актуальний модельний ряд, випустивши кілька популярних сьогодні крос-купе і бюджетний сімейний автомобіль.

0
58

Мода на кросовери з спадаючі лінії даху, так звані «купеобразного», пішла з німецького паркетника BMW X6, що вийшов ще в 2008-му. Причому довгі роки така інтерпретація класичного кросовера особливим інтересом з боку автовиробників не користувалася.

Все змінилося в останні кілька років, коли свої крос-купе представили Audi, Infiniti, Mercedes-Benz, Volkswagen і інші автовиробники. Від них вирішив не відставати і шведський Volvo. Його первісток в цій ніші – Volvo C40 Recharge. Це купеподібний варіант електрокросса XC40 Recharge.

За його працездатність відповідає все та ж 402-сильна двомоторна силова установка, тільки ось його кузов став витонченішим. Шведи трохи припізнилися з освоєнням цієї ніші, однак у марки є шанс потрапити в перші ряди за рахунок випуску нових купеобразного паркетників.

Залучати клієнтів марка збирається універсальністю і високим кліренсом. Якщо публіка добре прийме новий C40, то шведи можуть зайнятися випуском купеобразного варіантів для більш габаритних кросоверів XC60 і XC90. 

Нагадаємо, раніше Volvo запатентувала торговельне найменування «XC50». 

Однак новинка навряд чи буде схожа на купе: її індекс починається з літери «X», а не з «C». Причому анонсовані новинки можуть замінити актуальні седани і універсали. 

В цілому марка збирається виробляти автомобілі, які відповідають запитам клієнтів, в тому числі і в області електрифікації. При цьому автовиробник хоче зберегти свій фірмовий стиль. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!