Toyota анонсувала дебют нового кросовера для Америки

Toyota не закінчила дражнити новими моделями, випустивши коротке відео, що анонсує майбутній кросовер.

0
189

Компанія не поспішає ділитися подробицями про новинку, але тизер передбачає, що у кросовера будуть «м’язисті» крила і стильне вітрове скло, що переходить в похилий дах. Ми також можемо бачити яскраво виражену поясну лінію і те, що схоже на задній спойлер.

«Навіть найбільш знакові твори мистецтва народжуються з простого ескізу», – йдеться в описі до ролика. Також додали: «Будьте готові до нового погляду на знайоме обличчя».

Остання підказка цікава, оскільки передбачає, що кросовер буде варіантом існуючої моделі. Хоча офіфіцального підтвердження цьому немає, але це може бути Corolla Cross, оскільки автомобіль недавно був помічений на тестуванні в Сполучених Штатах, і в звітах передбачалося, що його будуть продавати американцям.

Як ви, можливо, пам’ятаєте, Toyota представила Corolla Cross минулого літа, і це компактний кросовер, довжина якого становить 4460 мм, ширина – 1825 мм, висота – 1620 мм, а ширина колісної бази становить 2640 мм. Це робить його трохи більше, ніж C-HR, але менше, ніж RAV4.

Хоча Corolla Cross – можливий кандидат, ми точно дізнаємося, що підготувала нам японська марка тільки 2 червня.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!