Топ-10 найкращих позашляховиків в співвідношенні ціна-якість

0
579

В останні роки позашляховики стають найбільш універсальними транспортними засобами завдяки своїй прохідності, місткості і ходових якостей. На основі думок автомобільних експертів і відгуків покупців щорічно складається рейтинг найкращих представників в даному сегменті з урахуванням їх технічних показників, передає autospot.ru .

Беручи до уваги всі ключові характеристики, рейтинг машин в співвідношенні ціна-якість виглядає наступним чином:

  1. Volkswagen Touareg. До переваг автомобіля відносяться просторий салон і багажник на 810 см³, потужність бензинового двигуна на 249 к. с. і зручна в управлінні автоматична КПП на 8 ступенів. Для комфорту в Фольксваген Туарег також передбачені превентивна система безпеки, адаптивний круїз-контроль і асистент паркування.
  2. BMW X3. Модель має хороші технічні показники: високий кліренс 204 мм, потужний мотор на 190 кінських сил, восьмиступінчасту АКПП і повнопривідну трансмісію. Механізм з незалежних пружинних підвісок надає надійності ходової частини БМВ. Великий внутрішній простір забезпечить комфорт під час поїздки.
  3. Toyota Highlander new. Повнопривідний автомобіль з АКПП має високий просвіт в 204 мм і двигун на бензині в 249 к. с. Перевагою Тойоти Хайландер також є місткість, передбачено 7 посадочних місць.
  4. Volkswagen Tiguan. Це відмінний варіант в співвідношенні ціна – якість. Завдяки кліренсу в 200 мм, Тігуан прохідний, але економічний, витрата палива становить 6,5 літра. 125-сильний руховий механізм і 6-ступінчаста механічна КПП підходять для управління містом і пересіченій місцевості.
  5. Toyota RAV4. Давно користується популярністю вітчизняних водіїв. Надійна трансмісія з 6-ступінчастої коробки передач варіатора і передній привід дозволяють впевнено пересуватися по міських і заміських дорогах. Движок наділений потужністю в 149 кінських сили, але при цьому середня кількість споживаного палива складає 7,4 літра.
  6. Nissan Qashqai new. Просторий п’ятимісний салон дозволить комфортно почувати себе під час поїздок, а руховий механізм на 115 л. с. і 5-ступінчастий варіатор забезпечать легкість управління навіть по пересіченій місцевості. Nissan також відрізняється комфортністю їзди за рахунок дорожнього просвіту в 200 мм.
  7. Chery Tiggo 2. Відмінними рисами Чері Тігго є надійна електроніка (система безпеки, допомога на старті, контроль за тиском в шинах) і 126-сильний мотор, а також просвіт в 184 мм. Практичний салон підійде для короткочасних і тривалих поїздок.
  8. Renault Sandero Stepway. Автоматична коробка перемикання передач з 6 ступенями зручна в користуванні навіть для новачка. 102-сильний бензиновий двигун Рено і передній привід забезпечать комфортне пересування на дорогах з різним покриттям.
  9. Lada XRAY. Механічна коробка перемикання передач на 5 ступенів, передній привід і мотор на бензині в 106 кінських сил забезпечать прохідність практично в будь-яких дорожніх умовах. Споживання палива Лади становить 7,2 літра при змішаному циклі пересування.
  10. Land Rover Range Rover. Модель оснащена гібридним руховим агрегатом Об’єм 1997 см³ і потужністю 301 л. с., повнопривідною трансмісією і автоматичною КПП. Ленд Ровер відрізняється не тільки прохідністю, але і наявністю систем безпечного старту, екстреного гальмування і парктроника.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!