Subaru показала новий спорткупе BRZ в фірмовому тюнінгу STI

0
158

Компанія Subaru представила спорткупе BRZ другого покоління в новій версії – з комплектом доробок від STI (Subaru Tecnica International).

Нагадаємо, цей варіант заочно показали в ще початку квітня, через місяць же – «наживо» в рамках експозиції на площі біля Fuji Speedway (3-4 травня там проводиться другий етап гонок Super GT сезону 2021).

Повний тюнінговий комплект STI для нового BRZ включає передній спліттер, задній дифузор, бічні спідниці, антикрило на кришці багажника, шини 215/40 R18 Michelin Pilot Sport 4 на оригінальних багатоспицеві дисках золотистого кольору, вихлопну систему з нержавіючої сталі з особливим налаштуванням звуку, що посилюють кузов розпірки під капот і деякі декоративні елементи для салону.

Деталі обважування виготовлені з легкого і міцного вуглепластика, STI робить вигляд BRZ ще більш агресивним по сприйняттю. Змін в двигуні і трансмісії комплект STI не припускає.

Нагадаємо, новий BRZ в ліворульному виконанні представили в листопаді 2020 року, в праворульном – на початку квітня 2021-го. Машина створена на модернізованій платформі BRZ першого зразка, тобто має класичне компонування – двигун розташований подовжньо, спереду, привід – задній.

Новинка оснащена 2,4-літровим бензиновим «оппозитником» Subaru потужністю 235 к.с. і обертовим моментом 250 Нм, ступінь стиснення 12.5: 1, він працює в зв’язці з 6-швидкісною «механікою» або 6-ступінчастим “автоматом” з підрульовими пелюстками. Як і у випадку з першим поколінням, другий BRZ має «близнюка» під маркою Toyota GT86 .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!