Представлені нові зображення позашляховика Toyota Land Cruiser 300

0
254

Дизайнери порталу «Колеса.ru» опублікували рендерні зображення Toyota Land Cruiser нової генерації.

Нагадаємо, що актуальний Toyota Land Cruiser 200 випускається з 2007 року. Позашляховик на конвеєрі вже 14-й рік і за весь час модель пережила два рестайлінгу – в кінці 2011 і в 2015-му році. Останнє оновлення стало найбільш істотним, адже автомобіль отримав повністю нову передню частину і серйозно перероблену корму.

Тепер же японський автовиробник працює над позашляховиком нової генерації. Фотошпигуни вже неодноразово помічали новинку практично без камуфляжу. Очікується, що Land Cruiser 300 отримає більшу решітку радіатора, вузьку світлодіодну головну оптику з U-подібним вирізом повітрозабірника під ними.

За пропорціям новий Toyota Land Cruiser 300 практично не буде відрізнятися від актуального позашляховика. Модель стане трохи крупніша, а також обзаведеться збільшеною на 50 мм колісною базою (до 2 900 мм). Колісні арки отримають більш чіткі контури, а в нижній частині дверей повинна з’явитися вузька горизонтальна подштамповка.

Крім того, зміниться форма бічного скління за світло скосів на задніх вікнах. Судячи зі шпигунських знімків, позашляховик буде пропонуватися в різних модифікаціях з різним оформленням заднього бампера.

Очікується, що Land Cruiser збереже рамну конструкцію, а також нерозрізний задній міст. Серйозні зміни очікуються в моторній гамі моделі. Замість звичних V8 під капотом автомобіля будуть встановлюватися турбовані V6 . Як і раніше, можна буде вибрати між бензиновим (3.5, 420 к.с.) і дизельним (3.3, 309 к.с.) моторами. В якості трансмісії буде пропонуватися з 10-ступінчастою АКПП. Прем’єра моделі нової генерації очікується в найближчий місяць.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!