Автомобілі BMW будуть сповіщати про камери на дорогах

0
73

В автомобілях BMW стане доступною функція попередження про дорожні камери. Її можна буде придбати на порталі BMW ConnectedDrive.

Якщо на шляху проводиться контроль швидкості руху або проїзду на червоне світло, система завчасно повідомить про місця розташування таких камер і нагадає про необхідність знизити швидкість, а також перевірити дозволений швидкісний ліміт на заданій ділянці дороги. Про це розповіли в BMW .

Система також інформує водія про ділянки дороги з високою ймовірністю виникнення ДТП. Візуальні попередження будуть відображатися в поле зору водія. Якщо автомобіль обладнаний проекційним дисплеєм, можна вибрати, де будуть показані попередження про камери. Для цього необхідно перейти в налаштування дисплеїв автомобіля і вибирати бажаний екран для відображення попереджень.

Купити функцію можна в BMW ConnectedDrive в розділі Store. Автомобіль повинен бути прив’язаний до облікового запису власника на порталі. Доступність функції відображається в списку сервісів і залежить від оснащення конкретного автомобіля.

Після покупки система буде автоматично встановлена ​​в автомобіль і доступна для використання. При цьому вона стане активна за замовчуванням. Деактивувати попередження про дорожні камерах можна в головному меню програми, розташованого в розділі APPS автомобіля.

Функцію попередження про дорожні камерах зможуть отримати моделі, оснащені операційною системою BMW 7 (версія ПО 20-07) в поєднанні з опцією Live Cockpit Professional.

Для відображення інформації на проекційний дисплей потрібна остання версія HUD High. Якщо дана опція в автомобілі відсутній, то попередження про камери будуть відображатися тільки на приладовій панелі.

Функція відображає інформацію тільки про стаціонарних камерах контролю швидкості і проїзду на червоне світло, але не попереджає про мобільних камерах контролю швидкості, камерах контролю розмітки, смуги руху та фіксації середньої швидкості руху.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!