Mercedes-Benz вивів на тести AMG-версію електричного EQS

0
92

У Мережі з’явилися шпигунські знімки Mercedes-AMG EQS, який в даний час тестують на Нюрбургринзі. Електричному авто обіцяна двомоторну установку потужністю 761 кінська сила.

Звичайний Mercedes-Benz EQS був представлений в квітні. Тоді повідомлялося, що електричний авто побудований на архітектурі MEA і відрізняється наднизьким коефіцієнтом аеродинамічного опору (0,202). Для моделі було заявлено 2 модифікації: базова з 331-сильним електродвигунчика на задній осі і 524-сильна двомоторний.

На підході 3-й варіант, на цей раз від AMG . Саме ця версія і потрапила в об’єктиви шпигунських камер.

Динамічні характеристики Mercedes-AMG EQS поки тримаються в секреті, але можна припустити, що з 0 до 100 км / год електрокар розганяється швидше, ніж за 4,3 секунди – стільки часу потрібно топового EQS 580 з 524-сильною силовою установкою.

Раніше повідомлялося, що EQS першим з «зеленої» лінійки штутгартской компанії отримає версію з шильдиком AMG . Для цього виробник авто вже зареєстрував товарні знаки EQS 43 , EQS 53 і EQS 63 , один з яких і отримає «заряджений» електричний ліфтбек.

Відомо, що до 2022-го лінійка EQ розшириться до 8 моделей, їх збірка буде налагоджена на 7 заводах на трьох континентах. До 2030-го більше половини лінійки Mercedes оснастять гібридними або повністю електричними двигунами, а ще через 9 років німецька марка стане повністю СО2-нейтральною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!