Представлений перший електрокар з Лівану

Як повідомляє видання Gulf News, електрична модель Quds Rise з'явиться на ринку протягом нинішнього року.

0
76

У Бейруті, столиці Лівану, відбувся дебют нового електрокара Quds Rise, повністю розробленого всередині країни. На ринку електромобіль повинен з’явитися протягом року і буде коштувати приблизно 30 тис. доларів.

Розробкою електрокара Quds Rise займалася компанія EV Electra. Довгостроковий план даної компанії – це вийти на міжнародні ринки і конкурувати з електромобілями і гібридами світових автовиробників. І зробити перші кроки в цьому напрямку допоможе нова модель Quds Rise .

Електромобіль приводиться в рух одним заднім електромотором (160 сил), який живиться від тягової батареї на 50 кіловат-годин. При масі 1100 кг з місця до «сотні» Quds Rise розганяється за 5 секунд і здатний проїхати на одній зарядці до 450 км. При цьому його максимальна швидкість становить 165 км / год.

У нового Quds Rise є два посадкових місця. Є медіасистеми з сенсорним екраном діагоналлю 15,9 дюйма. На вибір потенційних покупців запропонують 7 кольорів кузова і 6 варіантів обробки салону. Виробництво новинки планується налагодити в Лівані до кінця нинішнього року. Планований обсяг випуску нового Quds Rise – 10 тис. примірників.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!