Топ-5 найпопулярніших седанів до 300 000 гривень

0
357

Як правило, початківці автомобілісти набувають старі авто, на яких їм належить відточити свої навички водіння, але чи варто купувати бу авто? Не кожен може собі дозволити дорогу машину з салону вартістю від 1 мільйона і вище, середній бюджет оцінюється в 200 тис. – 300 тис. Грн. Седани відмінно вписуються в цей цінову межу. Давайте тепер спробуємо розібратися, який же седан можна придбати за таку ціну.

1. Volkswagen Polo


Машина від німецького виробника Volkswagen. Володіє 1.6 л. двигуном на механіці, 90к, електропідйомники, є відмінним рішенням для сімейних людей. Цілком об’ємний багажник, гарний дизайн. Вартість нової моделі починається від 250 – 300 тис.грн. в залежності від комлектации.

2. Renault Logan Stepway


Відмінний комфортабельний автомобіль. Литі диски, кондиціонер, обігрів дзеркал, все необхідне в найдешевшої комплектації. Обсяг двигуна 1.6л. 8 або 16 клапанний механізм ГРМ. 113 к.с. Автомобіль хороший для нашого клімату, а особливо добре оптимізований під морози. Ціна даного авто з салону починається від 300 тис. Грн.

3. Hyundai Accent 5-ого покоління


Передньопривідний авто, з виразним дизайном і відмінними характеристиками на борту. Обсяг двигуна 4х 1.4 і 1.6л., 100 і 123л.с. відповідно.

4. Hyundai Solaris


Передньопривідний автомобіль, є одним з лідерів продажу іномарок в Україні. Має великий салон, приємний дизайн зі шкіри, також є багатофункціональний кермо і підсилювач. 16-клапанний, 1.4 л. 100 к.с. Ціна буде залежати від комлектации, якщо найдешевша, то починається від 200 тис.грн.

5. Lifan Solano II


Китайський авто, який зовні дуже схожий на Toyota Corolla, але відрізняється своєю різницею в ціні і оснащенням (в деяких моментах навіть перевершує його). На борту 1.5л. 100 к.с., є 5-швидкісна механіка ABS, EBD, аудіосистема і навіть гучномовець та інші комплектуючі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!