Renault показала інтер’єр седана, який прийде на зміну Logan

Французький автовиробник має намір пропонувати нову бюджетну модель на ринку Туреччини.

0
538

Автовиробник розкрив нові подробиці про недорогий седан Taliant , який прийде на зміну Logan . Французький підрозділ марки представило салон моделі, а також детальні знімки екстер’єру. Найімовірніше аналогічно буде виглядати наступник російського Renault Logan .

Салон турецького Taliant виконаний в стилі нового покоління Dacia Logan , проте в деталях моделі відрізняються. Базові версії будуть поставлятися з класичною «кочергою» стоянкового гальма, тоді як всі європейські Logan перейшли на електромеханічний ручник.

Крім того, були оновлені дверні карти, передня панель і рульове колесо, а також трохи інакше оформлені дефлектори вентиляції, а шайба кліматичної установки пропали екрани. На центральній панелі розташовується мультимедійний комплекс з 8,0-дюймовим дисплеєм з підтримкою Apple CarPlay.

Знімки екстер’єру були опубліковані ще місяць тому, але тепер з’явилися зображення головної оптики Taliant великим планам. Повністю світлодіодні фари і ліхтарі моделі не покладені, хоча європейські версії Logan і Sandero вже не пропонуються з галогеновими фарами. Незважаючи на те, що кузова у Taliant і Logan різні, габарити седанів збігаються з точністю до міліметра.

Про силових установках інформації поки немає. Уже відомо, що Taliant перейде з платформи B0 на більш сучасну архітектуру CMF-B , а для найбільш оснащених версій буде доступна 6-ступінчаста МКПП замість 5-ступінчастою. Буде доступна модифікація з варіатором X-Tronic.

У Туреччині продажу Renault Taliant повинні стартувати влітку, а більш докладні відомості про моделі можуть опублікувати вже в кінці травня. Трохи пізніше бюджетний Taliant з’явиться на ринку Бразилії, та й в Південній Америці седан вже запатентований. У Росії бюджетний приймач Logan з’явиться в 2022 році і для нашого ринку модель буде додатково адаптована.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!