Авто

ТОП-5 найбільш популярних і доступних авто в Україні

Share

Обмеження в роботі громадського транспорту змушують конкретно подумати про особисте бюджетному засобі пересування. У цьому сегменті є непоганий вибір – і седани, і хетчбеки, і кросовери. AUTO-Consulting з’ясував, яким недорогим новим автомобілям віддають перевагу українці.

Звичайно, до найбільш бюджетних засобів пересування можна зарахувати і велосипед, і “євробляху”, але це – не варіант. На велосипеді всієї сім’єю не покатаєшся. Особливо під час дощу. А з “євробляхою” – будеш жити в постійному очікуванні, що це “щастя” ось-ось закінчиться, і кожен раз із завмиранням серця проїжджати повз машин і постів поліції.

Новий бюджетний автомобіль – набагато комфортніший, і вже точно – легальний варіант для сімейних поїздок. На нашому ринку, за даними AUTO-Consulting, пропонується не менше трьох десятків доступних нових моделей. Причому, не тільки різних класів (і великих, і маленьких), але навіть кросовери і позашляховики.

Їх популярність серед українських автомобілістів визначити дуже просто: за даними статистики продажів AUTO-Consulting. Так, за підсумками 1-го кварталу 2021 року нові автомобілі бюджетного цінового сегмента Low Cost займають 24%. Або – майже чверть ринку. При цьому, не можна сказати, що найпопулярнішими є саме най-най дешеві моделі. Ні. Українські автомобілісти при виборі керуються не тільки ціною, але і практичністю, співвідношенням ціна / якість, довірою до марки, а також, нерідко, – зручними і зрозумілими кредитними програмами. Останні, до слова, – ще одна перевага при покупці нового авто в офіційного дилера. Не випадково, перші 3 місця в ТОП-10 займають автомобілі марки Renault.

Найпопулярніший бюджетний автомобіль в Україні – Renault Duster. Це SUV С-класу, який можна придбати, як з переднім, так і з повним приводом. З механічною або роботизованою КПП. З бензиновим або з дизельним мотором, а також – із заводським ГБО. У тому числі і за кредитною програмою “Рено Бонус”. За багато років продажів в Україні Renault Duster заробив хорошу репутацію надійного і невибагливого позашляховика, якому вдалося “посунути” популярні колись бюджетні російські моделі 4х4.

На другій позиції за популярністю – Renault Sandero. У цього хетчбека В-класу також є кілька варіантів моторів на різному паливі, включаючи можливість установки заводського ГБО. З трансмісій – МКПП або роботизована АКПП. Також пропонується передньопривідна версія міського кросовера зі збільшеним дорожнім просвітом – Renault Sandero Stepway.

“Бронзу” в ТОП-10 найпопулярніших бюджетних авто в Україні завоював Renault Logan . Він знаходиться класом вище – в B High і порадує окремим містким багажником. В іншому, Logan має ті ж переваги по двигунах, КПП і кредитними програмами, що і його описані вище родичі по марці.

На четвертій позиції серед найпопулярніших бюджетних автомобілів – теж авто французької марки. Це – седан Peugeot 301 . Тут також пропонуються на вибір бензинові і дизельні мотори, і автоматичні або механічні КПП. Цей седан, так само, як і Logan, в класі B High, і має в салоні 5 місць. Серед переваг – перевірена конструкція і відома європейська марка.

Земляк і родич Peugeot 301 і по Групі Stellantis, і по технічній начинці – Citroen C-Elysee. Це седан класу B High, який можна придбати, як з бензиновим, так і з дизельним силовим агрегатом, і з механічною або з автоматичною трансмісією. Серед переваг – перевірена конструкція і відома європейська марка.

І завершує нашу підбірку доступних і популярних авто – узбецький седан Ravon R4 . Він теж знаходиться в класі B High. Двигун тут пропонується тільки один – бензиновий 1,5 л. Трансмісія на вибір – МКПП або АКПП. Серед переваг – програма Ravon Кредо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія

Останні записи

Компанія Toyota планує відродження моделі Starlet у вигляді GR-версії

Toyota Gazoo Racing активно займається поповненням свого асортименту і останні новини з Японії говорять про…

30.04.2024

Екс-ведучий Top Gear дав прогноз про майбутнє бензинових та дизельних автомобілів

Багато хто впевнений, що майбутнє на 100% пов'язане з електромобілями і в ньому не залишиться…

30.04.2024

Xiaomi випустила 10 тисяч електромобілів SU7 лише за місяць

Компанія Xiaomi оголосила про випуск 10-тисячного екземпляра електроседана SU7. Як повідомила сама компанія в соцмережі…

30.04.2024

Volkswagen провів анонс цін на оновлену лінійку Golf

Новий Volkswagen Golf , який був представлений на початку цього року, вже доступний для покупців…

30.04.2024

ТОП-10 звуків несправної машини

Якщо машина видає нехарактерні для нормальної роботи авто звуки – це означає, що є несправність.…

30.04.2024

Відбувся офіційний дебют оновленого Mercedes-Benz S-Class 2025 року

Mercedes-Benz вніс мінімальні зміни у зовнішній вигляд і значно збагатив внутрішнє оснащення свого флагмана S-Class…

30.04.2024