ТОП-5 найбільш популярних і доступних авто в Україні

0
897

Обмеження в роботі громадського транспорту змушують конкретно подумати про особисте бюджетному засобі пересування. У цьому сегменті є непоганий вибір – і седани, і хетчбеки, і кросовери. AUTO-Consulting з’ясував, яким недорогим новим автомобілям віддають перевагу українці.

Звичайно, до найбільш бюджетних засобів пересування можна зарахувати і велосипед, і “євробляху”, але це – не варіант. На велосипеді всієї сім’єю не покатаєшся. Особливо під час дощу. А з “євробляхою” – будеш жити в постійному очікуванні, що це “щастя” ось-ось закінчиться, і кожен раз із завмиранням серця проїжджати повз машин і постів поліції.

Новий бюджетний автомобіль – набагато комфортніший, і вже точно – легальний варіант для сімейних поїздок. На нашому ринку, за даними AUTO-Consulting, пропонується не менше трьох десятків доступних нових моделей. Причому, не тільки різних класів (і великих, і маленьких), але навіть кросовери і позашляховики.

Їх популярність серед українських автомобілістів визначити дуже просто: за даними статистики продажів AUTO-Consulting. Так, за підсумками 1-го кварталу 2021 року нові автомобілі бюджетного цінового сегмента Low Cost займають 24%. Або – майже чверть ринку. При цьому, не можна сказати, що найпопулярнішими є саме най-най дешеві моделі. Ні. Українські автомобілісти при виборі керуються не тільки ціною, але і практичністю, співвідношенням ціна / якість, довірою до марки, а також, нерідко, – зручними і зрозумілими кредитними програмами. Останні, до слова, – ще одна перевага при покупці нового авто в офіційного дилера. Не випадково, перші 3 місця в ТОП-10 займають автомобілі марки Renault.

Найпопулярніший бюджетний автомобіль в Україні – Renault Duster. Це SUV С-класу, який можна придбати, як з переднім, так і з повним приводом. З механічною або роботизованою КПП. З бензиновим або з дизельним мотором, а також – із заводським ГБО. У тому числі і за кредитною програмою “Рено Бонус”. За багато років продажів в Україні Renault Duster заробив хорошу репутацію надійного і невибагливого позашляховика, якому вдалося “посунути” популярні колись бюджетні російські моделі 4х4.

На другій позиції за популярністю – Renault Sandero. У цього хетчбека В-класу також є кілька варіантів моторів на різному паливі, включаючи можливість установки заводського ГБО. З трансмісій – МКПП або роботизована АКПП. Також пропонується передньопривідна версія міського кросовера зі збільшеним дорожнім просвітом – Renault Sandero Stepway.

“Бронзу” в ТОП-10 найпопулярніших бюджетних авто в Україні завоював Renault Logan . Він знаходиться класом вище – в B High і порадує окремим містким багажником. В іншому, Logan має ті ж переваги по двигунах, КПП і кредитними програмами, що і його описані вище родичі по марці.

На четвертій позиції серед найпопулярніших бюджетних автомобілів – теж авто французької марки. Це – седан Peugeot 301 . Тут також пропонуються на вибір бензинові і дизельні мотори, і автоматичні або механічні КПП. Цей седан, так само, як і Logan, в класі B High, і має в салоні 5 місць. Серед переваг – перевірена конструкція і відома європейська марка.

Земляк і родич Peugeot 301 і по Групі Stellantis, і по технічній начинці – Citroen C-Elysee. Це седан класу B High, який можна придбати, як з бензиновим, так і з дизельним силовим агрегатом, і з механічною або з автоматичною трансмісією. Серед переваг – перевірена конструкція і відома європейська марка.

І завершує нашу підбірку доступних і популярних авто – узбецький седан Ravon R4 . Він теж знаходиться в класі B High. Двигун тут пропонується тільки один – бензиновий 1,5 л. Трансмісія на вибір – МКПП або АКПП. Серед переваг – програма Ravon Кредо.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.