Mercedes показала електрокар EQS. Він замінить S-клас

0
175

Mercedes показала журналістам передсерійний електричний седан EQS, який в майбутньому замінить S-клас. Інформує портал UaMotors .

Зовнішність EQS поки що залишається в секреті. Кузов автомобіля несхожий на сучасний S-клас. Інженери зробили його аеродинамічнbv, щоб збільшити запас ходу.

Всі двері можуть відкриватися і закриватися автоматично, а дверні ручки ховаються, коли вони не потрібні.

У машині один багажник. Що знаходиться під капотом, невідомо, але власникам EQS не доведеться його відкривати зайвий раз. Отвір для омиваючої рідини розмістили над лівим переднім колесом.

Головні інновації EQS знаходяться в салоні. На передній панелі знаходиться 55-дюймовий сенсорний дисплей, який Mercedes називає Hyperscreen. Насправді це три екрани, які розташовані під одним склом.

Hyperscreen оснащений восьмиядерним процесором і 24 ГБ оперативної пам’яті. В автомобілі встановлена ​​остання версія інформаційно-розважальної системи MBUX.

Операційна система обладнана штучним інтелектом, який розуміє, які функції водій використовує найчастіше, а потім відображає їх у вигляді віджетів на головному екрані.

Компанія стверджує, що 90% всіх необхідних функцій завжди будуть доступні на першому екрані.

Для EQS буде доступно два акумулятора: на 90 кВт і 107,8 кВт. Топова версія має запас ходу 770 км.

При підключенні до швидкої зарядки на 200 кВтг, акумулятор додасть близько 300 км за 15 хвилин.

EQS розганяється від 0 до 100 км / год за 4 секунди. Максимальна швидкість обмежена 209 км / г.

Одномоторна конфігурація з заднім приводом отримає 329 к.с. Двомоторний повнопривідна версія має 516 к.с.

EQS надійде в продаж в 2022 році. До цього часу Mercedes ще повинна показати зовнішність машини, фінальну версію і оголосити ціни.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!