ТОП-7 найбільш нержавіючих іномарок

0
1052

Експерти назвали 7 іномарок, доступних українцям, кузов яких добре захищений від корозії.

На сьомій позиції розташовується бізнес-седан Toyota Camry XV40, яка продавалася у нас в період з 2006 по 2011 роки. На цьому автомобілі шар фарби не такий великий, а ефект захисту від корозії досягається за рахунок хорошої оцинковки. 

На шостій позиції перебуває ще один преміальний седан – BMW 5-Series E60. Німці врахували всі труднощі клімату, а єдиним слабким місцем є стик алюмінієвих і сталевих деталей. На п’ятому місці знаходиться середньорозмірний кросовер Audi Q5 – в арсеналі цього авто значиться спосіб гарячої двосторонньої оцинковки, який дуже ефективний при будь-якому типі клімату.

Преміальний Mercedes-Benz S-Class W221 фахівці поставили на четверте місце. Захист від корозії тут проведена для всього кузова, також варто відзначити дуже якісне ЛКП, стійке до відколів і подряпин. Єдиний недолік – хром, який швидко каламутнів.

«Бронза» рейтингу у кросовера BMW X5 – власники кажуть, що автомобіль зберігає первозданний кузов роками. Проблеми можуть початися тільки в разі ремонту кузова, зробленого не дуже вдало.

На другій позиції знаходиться німецький седан Audi A6 2004-2011 років випуску. Тут ідеально захищений весь кузов, включаючи саме проблемне місце близько задніх колісних арок. 

Абсолютним лідером рейтингу експерти визнали флагманський шведський позашляховик Volvo XC90. У цьому автомобілі ідеально практично все – якість матеріалів, хороший рівень збірки, фарбування. Таким чином, знайти сліди корозії буде практично неможливо навіть через роки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!