Названо топ-6 автомобілі з хорошою керованістю

0
766

Керованість є найбільш важливою характеристикою автомобіля, оскільки від неї залежить безпека і сама можливість їзди. Вона відображає реакцію машини на дії людини за кермом в процесі водіння. Керованість включає відгук автомобіля на різні режими, поведінка при їзді по прямій або при виконанні поворотів, ковзанні.

Які машини названі кращими в світі в плані керованості? Це самі технічно оснащені, сучасні і дорогі автомобілі преміум-класу. Досвідчені драйвери проводять тестування різних марок автомобілів, з’ясовуючи, які ж з них можна назвати самими слухняними і надійними. Розглянемо кілька моделей, які увійшли в топ за таким критерієм, як керованість.

1. Mercedes-AMG GT S – спортивний седан

Суперкар Mercedes-AMG GT S німецький виробник почав випускати з 2014 року. Цього розкішного дводверних седану притаманні яскравий спортивний дизайн і динамічна зовнішність. Спортивна міць визначається властивостями двигуна V8, поєднуючи динамізм і повсякденну практичність.

2. Audi R8 – спортивний автомобіль

Спорткар Audi R8 почали виробляти з 2007 року. На ньому може бути встановлений двигун V10 5,2 л потужністю 550 к.с. Ця потужність дає йому можливість розганятися до максимальних 320 км / год, а з моменту старту до 100 км / год Audi R8 вистачає всього 3,5 секунди.

3. Позашляховик Range Rover Sport

Range Rover з’явився понад півстоліття тому, відразу підкоривши всіх міццю і розкішшю. Друге покоління побачило світ у 2013 році, в 2017 проведений рестайлінг. Проводиться Range Rover Sport в Великобританії, в місті Соліхалл. Автомобіль відрізняють збільшений задній звис, широкий перед і капот. Встановлено дизельний мотор на 3,2 л в 250 к.с. У ньому немає зайвої розкоші, але солідний вигляд свідчить про дорожнечу цього позашляховика. 

4. Audi Q8 – спортивний кросовер

Audi Q8 був представлений в 2018. Збирають позашляховик в Братиславі (Словаччина). На моделі встановлений бензиновий двигун 3,0 л на 340 к.с. Корми прикрашена світлодіодним смугою, бічні стекла не мають рамок, колеса величезних розмірів кольору темного металу – все це створює йому особливий імідж. У салоні все оброблено на вищому рівні дорогою шкірою, деревом, відмінним пластиком.

5. BMW X5 – середньорозмірний кросовер

BMW X5 з’явився в 2018 році – це четверте покоління моделі. Випуск відбувається в США, в місті Спартанбург. На BMW X5 встановлений бензиновий двигун 3,0 л на 340 к.с. Особливістю зовнішності X5 стали лазерні фари і «ніздрі» на передньому бампері. Усередині поруч з сенсорними екранами розміщені кнопки, а замість циферблатів швидкість можна відстежувати на реальному спідометрі.

6. BMW 3-Series – седан

У 2020 році BMW 3-Series отримав три нагороди від журі щорічної премії «What Car?», Яка вибирає найкращі автомобілі року. Журі визнало BMW 3-Series найкращим автомобілем за рівнем безпеки, відзначило його гібридну силову установку, а також назвало кращим автомобілем в представницькому класі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!