Skoda випустить подовжену версію Octavia Pro

Новинка з'явиться на ринку Китаю.

0
135

Відзначимо, що на китайському ринку нова Skoda Octavia дебютує тільки в кінці першого кварталу нинішнього року. У цій країні з’явиться спеціальна подовжена версія моделі під назвою Octavia Pro. Фотографії такого автомобіля з’явилися в базі місцевого сертифікаційного органу.

Як пише Speedme.ru , у модифікації Skoda Octavia Pro буде збільшена колісна база на 44 мм – з 2686 до 2730 мм. При цьому габаритна довжина такого автомобіля становитиме 4753 мм проти 4689 мм – у стандартній моделі. Велика частина доданого відстані доведеться на площу між першим і другим рядом крісел машини.

Також китайська версія Skoda Octavia отримає інший передній бампер, виконаний в стилістиці у «зарядженої» версії RS , але без вбудованих ходових вогнів. Зміниться також і графіка задніх ліхтарів моделі. Фотографії салону новинки поки не опубліковані.

В оснащенні Skoda Octavia Pro виявиться 1,4-літровий наддувной мотор, який видає 150 к.с. У парі з ним працюватиме 7-швидкісною «робот» DSG. Виробляти Skoda Octavia Pro будуть на спільному підприємстві SAIC VW , а на китайському ринку новинка з’явиться ближче до літа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!