Названо переможців премії «Кращий автомобіль року в Північній Америці»

Журі конкурсу «Автомобіль, кросовер і пікап року в Північній Америці» (North American Car, Utility and Truck of the Year - NACTOY) обрало переможців у трьох категоріях.

0
188

Кращим легковиком року оголошений Hyundai Elantra сьомий генерації (CN7). Організатори зазначають, що сегмент компактних автомобілів сьогодні менш популярний, ніж кілька років тому, і деякі автовиробники повністю відмовилися від нього.

Серед пікапів «золото» в черговий раз взяв Ford F-150 . У журі конкурсу відзначили, що Ford знайшов багато способів поліпшити те, що вже було найбільш продаваним пікапом на ринку. За їх словами, нове покоління забезпечує правильне поєднання функцій, можливостей, комфорту і стилю з додатковою перевагою першої в класі гібридної трансмісії.

У сегменті SUV першість теж віддано компанії Ford – електричному кросоверу Mustang Mach-E . Встановити логотип Mustang на кросовер – раніше таке було просто неймовірним. Однак члени журі NACTOY стверджують, що рішення Ford піти на цей ризик окупилося з появою Mustang Mach-E .

Фіналісти NACTOY були визначені в грудні. Крім власне переможців в їх число увійшли Genesis G80 , Nissan Sentra , Jeep Gladiator Mojave , Ram 1500 TRX , Genesis GV80 і Land Rover Defender .

Єдиним автомобілем з переможців NACTOY , який продається в Україні, є Hyundai Elantrа. Журі конкурсу включає 50 професійних автомобільних журналістів з США і Канади.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!