Найбільш ненадійні автомобілі 2020 року, які розчарували водіїв

0
3179
Фахівці автомобільного ринку із завидною регулярністю і постійністю складають всілякі рейтинги. У тому числі присвячені найбільш якісним або, навпаки, неякісним автомобілям. Останнє особливо актуально, так як від частоти поломок автомобіля безпосередньо залежить навантаження на гаманець чесного автомобіліста. Так які ж авто на думку експертів гідний увійти в антирейтинг минає?
Фахівці, що займаються складанням автомобільних рейтингів першими, хто погодиться зі такою тезою: при належний догляд, своєчасне технічне обслуговування та адекватної манери їзди абсолютно будь-який автомобіль може прослужити вірою і правдою не один рік за зовсім вже рідкісним, колекційним винятком. Проте, все не так ідеально, як хотілося б і статистика страхових компаній і ремонтних сервісів говорить сама за себе: кожен рік якісь машини показують себе краще, а якісь гірше.
Ще в 1903 році в Німеччині була створена організація автомобілістів ADAC, яка крім іншого займається вивченням якості автомобілів і юридичною допомогою водіям. На сьогоднішній день дана структура є найбільшою в своєму роді у всій Європі і однією з найбільш авторитетних. Щороку тамтешні фахівці проводять найповніший моніторинг автомобілів.
З якоїсь злої іронії для німців найгірше себе на ринку показав саме німецький Smart ForTwo . У автомобіля є істотні проблеми з міцністю і надійністю приводу ГРМ. Автомобілі від 2017 року мають проблеми зі свічками та акумуляторами. Також, як і моделі 2012-2013 років.
Чи не найкращим чином в 2020 році себе проявив і популярний у багатьох країнах, в тому числі і в Україні Fiat 500 . Найчастіше автомобілісти стикаються з проблемами в області АКБ, у машини барахлить трансмісія і система охолодження.
Третю позицію поділили автомобілі Hyundai i20 і Opel Meriva . В першу чергу у цих машин все та ж серйозна проблема з акумуляторними батареями. У i20 також є значні проблеми з системою запалювання, впевнені в ADAC. У той же час Meriva не може похвалитися якісною роботою системи охолодження і роботою водяної помпи.
Особливо актуально для України і те, що в рейтинг потрапили такі затребувані на вітчизняному ринку моделі, як Peugeot 308 і Kia Ceed . Автомобілі поділили між собою четверту позицію. В ADAC заявляють про те, що обидві моделі однаково страждають від недуг каталізатора, стартера, АКБ, свічок запалювання, датчика зчеплення і проблеми з паливним насосом.
Закрив п’ятірку антилідерів такий популярний автомобіль, як Nissan Qashqai . В першу чергу здобули несхвалення німецьких фахівців машини випуску 2010-2017 років. Правда біда у знаменитих японців всього одна і властива багатьом іншим машина з опублікованого рейтингу – це акумулятор.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!