Компактний кросовер Nissan отримав високу оцінку безпеки

Організація ASEAN NCAP зазнала модель Nissan Magnite і її характеристики безпеки.

0
132

Нагадаємо, що ASEAN NCAP займається проведенням тестів безпеки автомобілів, які офіційно продаються в країнах південно-східної Азії і Океанії. За підсумками даного тестування компактний кросовер Nissan Magnite отримав оцінку «чотири зірки» з п’яти можливих. Повідомляється, що детальний звіт про випробування кроссовера опублікують пізніше.

Нагадаємо, що тестування безпеки машин ASEAN NCAP проводить з 2013 року. Випробування включають в себе перевірку утримують систем під час фронтального удару об бар’єр з частковим перекриттям і при ударі іншої машини в бік. Підсумкові бали за безпеку розраховуються за формулою, яка також враховує оснащеність автомобіля системами превентивної безпеки.

Нагадаємо, що дебют компактного кросовера Nissan Magnite відбувся в жовтні 2020 року в Індії, де і налагоджений серійний випуск моделі. Індійські дилери марки почали приймати заявки на новинку в грудні, а недавно замовлення стали приймати і в Індонезії. Також японський автовиробник повідомив, що в 2021 році модель добереться до ПАР, Маврикії, Сейшельських островів, Малаві, Кенії, Мозамбіку, Уганди і Танзанії.

Паркетник базується на архітектурі CMF-A , яка є у хетчбека Renault Kwid і компактвена Renault Triber. Довжина Nissan Magnite становить всього 3994 мм, колісна база – 2500 мм. В Індії модель пропонується з 1,0-літровими трициліндровий двигунами. Атмосферна версія видає 72 к.с., а віддача аналогічного турбированного варіанту становить 100 к.с. Роль трансмісії може виконувати МКПП, а турбований мотор може поєднуватися і з варіатором X-Tronic .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!