Kia готує новий кросовер (фото)

Дебют новинки може відбутися вже в цьому році.

0
171

В рамках автосалону в Нью-Йорку в 2019 році був представлений концепт Kia Habaniro. Тоді представники компанії повідомили, що даний концепт-кар стане серійним і його можна буде побачити практично на будь-який парковці. Тепер же закамуфльований прототип нового Kia Habaniro помітили під час тестів в Німеччині.

Суд по представленим фото, новий Kia Habaniro буде являти собою кросовер. При цьому на автосалоні в Нью-Йорку представники компанії позиціонували свій концепт не як SUV , а як новий тип ТЗ – ECEV – The Everything Cars, що перекладається як «машина для всього на світі».

Концепт Kia Habaniro мав на презентації розпашні двері, які відкривалися під невеликим кутом. При цьому дана особливість, швидше за все, не дістанеться серійному автомобілю. Також Kia Habaniro стане першою моделлю бренду, яка отримає грати радіатора не в формі носа тигра, а в формі акулячого носа. В оснащенні новинки повинні виявитися гібридні і електричні силові агрегати. При цьому дебют автомобіля очікується протягом цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!