Авто

Компанія Skoda почала випробування нового компактного кросовера (фото)

Share

Компанія Skoda почала дорожні випробування нового компактного кросовера, який за своїми габаритами виявиться меншим за модель Karoq. Напередодні шпигунські знімки прототипу майбутньої новинки, зроблені на одній з доріг Мумбаї, опублікувало індійське видання Autocar.

Як стверджує джерело, новинка буде представляти собою серійний варіант концептуального кросовера Vision In , який був показаний на початку цього року в рамках автосалону в Нью-Делі. Довжина прототипу склала 4 256 міліметрів, що на 126 міліметрів менше, ніж у Karoq , а розмір колісної бази дорівнює 2 671 міліметру.

В основу серійної версії автомобіля ляже маштабована модульна архітектура MQB-A0-IN – модернізована версія платформи MQB-A0 , призначена для «молодших» моделей концерну Volkswagen.

Раніше повідомлялося, що новий компактний кросовер від Skoda може отримати назву Kliq. Остання буква «Q» в імені новинки говорить про приналежність до SUV-сімейства чеської марки за аналогією, наприклад, з моделями Kodiaq , Karoq і Kamiq.

Передбачається, що моторна лінійка нового кросовера складатиметься з 1,0-літровою бензиновою «турботрійкою» потужністю 110 к.с. і 1,5-літрового 4-циліндрового турбомотора потужністю 150 к.с. Перший агрегат працюватиме в парі з механічною або автоматичною КПП, а другий – з 7-ступінчастим “роботом” з двома зчепленнями.

Як очікується, прем’єра нового Skoda Kliq відбудеться навесні 2021 року, а його продажі почнуться ближче до кінця 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Skoda

Останні записи

В Україні хочуть конфісковувати автомобілі у п’яних водіїв на користь ЗСУ

Депутати Рівненської обласної ради найближчим часом звернуться до народних депутатів Верховної Ради України, щоб вони…

04.05.2024

В Європі впроваджують новий дорожній знак

Інформаційний знак у формі білого ромба на синьому тлі не позначає смугу для автомобілів Renault.…

04.05.2024

Найдоступніший електромобіль Tesla показали у мережі

Найдешевший новий електромобіль Tesla багато покупців очікували за ціною близько 25 000 доларів. Розмови про…

04.05.2024

У Кабміні готують нові правила для водіїв – заборонять продавати авто

Українцям готують зміни правил оптової та роздрібної торгівлі вживаними автомобілями. Зокрема, пропонується запровадити норму, яка…

04.05.2024

Mercedes-Benz пояснив, навіщо потрібний електричний G-Class

Mercedes-Benz пояснив, навіщо потрібний електричний G-Class. Розробка "батарейної" версії позашляховика пояснюється "стратегією зниження ризиків". Керівник…

04.05.2024

Red Bull розсекретив дату дебюту власного гіперкара RB17

У 2025 році після 19 років роботи гоночна команда Red Bull Racing втратить свого геніального…

04.05.2024