Компанія Skoda почала випробування нового компактного кросовера (фото)

0
1386

Компанія Skoda почала дорожні випробування нового компактного кросовера, який за своїми габаритами виявиться меншим за модель Karoq. Напередодні шпигунські знімки прототипу майбутньої новинки, зроблені на одній з доріг Мумбаї, опублікувало індійське видання Autocar.

Як стверджує джерело, новинка буде представляти собою серійний варіант концептуального кросовера Vision In , який був показаний на початку цього року в рамках автосалону в Нью-Делі. Довжина прототипу склала 4 256 міліметрів, що на 126 міліметрів менше, ніж у Karoq , а розмір колісної бази дорівнює 2 671 міліметру.

В основу серійної версії автомобіля ляже маштабована модульна архітектура MQB-A0-IN – модернізована версія платформи MQB-A0 , призначена для «молодших» моделей концерну Volkswagen.

Раніше повідомлялося, що новий компактний кросовер від Skoda може отримати назву Kliq. Остання буква «Q» в імені новинки говорить про приналежність до SUV-сімейства чеської марки за аналогією, наприклад, з моделями Kodiaq , Karoq і Kamiq.

Передбачається, що моторна лінійка нового кросовера складатиметься з 1,0-літровою бензиновою «турботрійкою» потужністю 110 к.с. і 1,5-літрового 4-циліндрового турбомотора потужністю 150 к.с. Перший агрегат працюватиме в парі з механічною або автоматичною КПП, а другий – з 7-ступінчастим “роботом” з двома зчепленнями.

Як очікується, прем’єра нового Skoda Kliq відбудеться навесні 2021 року, а його продажі почнуться ближче до кінця 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!