Toyota показала найкрутіший компактний кросовер (фото)

0
1098

Більшість автовиробників практикують випуск більш спортивних модифікацій своїх найпопулярніших моделей. Не відмовилася від цієї практики і компанія Toyota.

Вона додала в сімейство компактного кросовера C-HR варіант з приставкою GR Sport. Від стандартної модифікації новинка відрізняється дизайном і перенаалаштованим шасі, при цьому силова установка залишилася колишньою.

Спортивний підрозділ Toyota оснастив автомобіль збільшеними гратами радіатора з емблемою GR, переробленої оптикою з видозміненими протитуманними фарами, «квадратними» переднім і заднім бамперами з аеродинамічній кромкою і великим спойлером на кормі.

Виразності кросоверу Тойота додають чорні корпуси дзеркал, аналогічні накладки на колісні арки і пороги, темний дах. Доповнюють образ 19-дюймові легкосплавні диски, взуті в шини 225/45 і оснащені білими гальмівними супортами з логотипами GR.

Спортивна тематика продовжується і в салоні компактного C-HR. В оснащення увійшла цифрова приладова панель, мультимедійна система з 8-дюймовим сенсорним екраном і супутниковою навігацією, преміальна аудіосистема з шістьма динаміками і двозонний клімат-контроль. Також кросовер Toyota отримав електричне гальмо стоянки, дзеркало заднього виду з автоматичним затемненням, двірники з датчиком дощу і безключовий доступ.

Крім перерахованих вище поліпшень, новинку пропонують з розширеним пакетом систем допомоги водієві і асистентів безпеки. Тепер в їх число входить система контролю смуги руху, моніторинг сліпих зон, система розпізнання пішоходів і дорожніх знаків, камера заднього виду і запобігання зіткнень. Оздоблення салону виконане з чорної преміальної шкіри, яку доповнюють темні металеві акценти та сріблястий декор.

Силова установка дісталася C-HR GR Sport від стандартної версії кросовера. У рух його приводить гібридна система, яка включає в себе 1,8-літровий безнаддувний чотирициліндровий двигун і електромотор. Сумарна віддача становить 128 к.с. Для кращої керованості авто оснастили переробленою підвіскою, яка дозволила зменшити дорожній просвіт на 15 мм, а також встановили більш жорсткі стабілізатори поперечної стійкості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!