Оновлений Hyundai ix35 розсекретили до прем’єри (фото)

0
715

Автомобіль без камуфляжу був помічений під час підготовки стенду на автосалоні в Гуанчжоу.

Корейська компанія Hyundai готує оновити свій кросовер ix35. Нагадаємо, що дана модель продається на авторинку Китаю. Напередодні дебюту в Мережі з’явилися знімки машини без камуфляжу плівки. За інформацією порталу «Нові автомобілі», на відміну від попередньої версії новинка обзавелася свіжішим дизайном і додатковими опціями.

З зовнішності відзначимо решітку радіатора із унікальним дизайном, а також оновлену головну оптику зі світлодіодним начинкою. Задні ліхтарі також виконані на світлодіодах і об’єднані в моноблок. Вдалося отримати знімки салону, проте там зміни зовсім невеликі – інформаційно-розважальний комплекс отримав можливість підключення до Інтернету, також видно косметичні зміни передній панелі.

Моторну гамму залишили без змін – на вибір запропонують 2,0-літровий атмосферний мотор з потужністю 160 к.с. або 1,4-літровий турбодвигун з віддачею в 140 к.с.

Турбомотору в якості трансмісії покладається «робот», а «атмосферник» поєднується з 6МКПП або класичної автоматичною трансмісією. З систем безпеки тепер доступна функція запобігання зіткнень, адаптивний круїз-контроль і камери кругового огляду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!