Експерти склали рейтинг найкращих «міських» автомобілів

0
403

Експерти склали рейтинг найкращих «міських» автомобілів. До переліку увійшли компактні моделі південнокорейського, французького, американського та чеського виробництва, які мають прийнятні технічні характеристики і доступну ціну, пише портал UaMotors.

Лідером даного сегмента визнали Kia Picanto, що відноситься до А-класу. Дана модель на ринку пропонується за 18 тис доларів. Машина має привабливий дизайн, місткий салон і 67-сильний 1,0-літровий мотор при витраті палива 4,4 л на 100 км шляху. Далі слідом йде Renault Sandero вартістю 15 тис доларів. Під капотом автомобіля розташований мотор з камерою згоряння 1,6 л, модель має дорожній просвіт 172 мм.

Третю позицію відвели KIA Rio в четвертому поколінні. Машина отримала новий дизайн, значний перелік опцій і вартість у 19 тис гривень. Четверте місце займає компактний хетчбек Ravon R2, він же Chevrolet, що випускається для європейського ринку. Автомобіль коштує майже 11 тис доларів, під капотом розташований 85-сильний мотор з робочою камерою 1,2 л.

Рейтинг «міських» автомобілів замикає Skoda Fabia, причому експерти рекомендують купувати машини з пробігом. Мова йде про автомобілі даної моделі, випущені до того, як хетчбек пройшов глибокий рестайлінг. Вартість уживаної Fabia складає на вторинному ринку 8 – 10 тис доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!