Експерти назвали правила підзарядки автомобільного акумулятора

Експерти перерахували правила підзарядки автомобільного акумулятора.

0
261

Цей елемент в машині дає можливість запускати двигун, а також живить техніку під час заглушеного агрегату. Згідно з даними порталу dni24.com , розряджений акумулятор можна відродити за допомогою генератора.

Щоб повернути йому колишню робочу потужність, необхідно вдатися до допомоги мережевий зарядної станції. Перед тим як почати, необхідно перевірити напругу в розімкнутого ланцюга, норма при цьому становить 12,5 В. Відзначимо, що виміри здійснюються на оборотах від 1500 до 2000. Щоб підзарядить АКБ потрібен випрямляч змінного струму.

В період проведення цієї процедури потрібно контролювати величину струму і рівень електролітів. Тривалість цього процесу виявляється шляхом ділення ємності на струм, який не повинен перевищувати 10%. В результаті отримане число необхідно помножити на 2.

Сила батарею перед зарядкою варто очистити від пилу і бруду. Також, потрібно зняти пробки. Відзначимо, що в цьому процесі може відбутися утворення вуглекислого газу, в зв’язку з цим приміщення, в якому здійснюється робота з АКБ, має добре провітрюватися.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!