MINI представила унікальний електромобіль Cooper SE

Складний твір мистецтва було створено всього за 10 годин. Незважаючи на те, що це єдиний в своєму роді Cooper SE для знаменитого супергероя, він ніколи не з'явиться на великому екрані.

0
160

На честь святкування 80-річчя героя «Флеша», відомий художник Карміне Ді Джандоменико, який намалював 34 випуску однойменного коміксу, допрацював зовнішність електромобіля Mini Cooper SE. Унікальний «супергеройський» арт-автомобіль був представлений на онлайн-заході Lucca Changes 2020 року, присвяченому коміксами, ігор, анімації та фентезі.

Дизайн Cooper SE являє собою переосмислення обкладинки 123-го випуску, намальоване Карміне Інфантіно, об’єднує класичну версію «Флеша» Джея Гаррика і сучасну версію Баррі Аллена. Як і на оригінальній обкладинці коміксу, «Центральний місто» знаходиться на задньому плані, а спалахи блискавок прикрашають передню і бічні сторони. З одного боку електрокара – класичний супергерой, а з іншого – сучасна інтерпретація персонажа.

Вражаюче, але на створення хитромудрого дизайну з використанням «змішаних технік» пішло всього 10 годин. З іншого боку, це не дивно, з огляду на, що в 2016 році художник намалював 56 табличок з коміксами за 48 годин, за що отримав прізвисько «найшвидший карикатурист в світі».

Хоча сам Флеш відомий своєю швидкістю, що перевищує швидкість світла, продуктивність Mini Cooper SE менш вражає. Електродвигун видає 181 к.с. і 270 Нм крутного моменту, що дозволяє розганятися від 0 до 100 км / год за 7,3 секунди і розвивати максимальну швидкість 150 км / г. Батарея забезпечує запас ходу всього на 177 км по рейтингу EPA.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!