З’явилися нові зображення оновленого Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz C-Class 2022 модельного року позбувся більшої частини свого камуфляжу, щоб продемонструвати новий елегантний дизайн. Модель дебютує до кінця цього року, а її продажі заплановано на 2021 рік.

0
295

Незважаючи на те, що раніше в Мережі вже були опубліковані шпигунські фотознімки, різні рендери і навіть помічений здалеку незамаскованим прототип, це самі «змістовні» фотографії абсолютно нового Mercedes-Benz C-Class. Звичайно, на передній і задній панелі ще залишилася плівка, але загальна форма і лінії дизайну прототипу повністю проглядаються.

Деякі не дарма називають цей C-Class «міні-S-Class», однак тепер, коли можемо чітко бачити фактичні лінії кузова, очевидно, що крім схожою філософії дизайну у них дуже мало спільного з точки зору зовнішнього вигляду. Новий S-Class отримав більші фари і інші лінії дверей, не кажучи вже про зовсім інші дверних ручках. Передня панель C-Class швидше буде нагадувати оновлений E-Class.

Горизонтальні каплевидні задні ліхтарі розташовані вище щодо кришки багажника, ніж на S або E-Class. В цілому автомобіль виглядає більш динамічним, ніж його попередники, завдяки, крім іншого, зовнішнім обважування AMG Line з масивними бамперами і спортивними бічними спідницями, що поєднуються з пятіспіцевие колесами AMG. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!