Названі німецькі авто, які дуже часто ламаються

0
353

Після того, як експерти склали рейтинг найбільш ненадійних авто з пробігом , з’явився список 10 німецьких машин, які часто ламаються.

Про це повідомляє “Обозреватель”.

BMW M5 (E60)

Секвентальна коробка передач SMG “з’їдає” зчеплення, що виливається в дуже дорогий ремонт (60 000 – 70 000 грн). Крім того, двигун (5.0 V10) досить примхливий, особливо це стосується електронного блоку управління. У цієї машини також застаріла електроніка, нерідко відремонтувати її можна тільки в спеціалізованій майстерні.

Porsche 996 Carrera

Найчастіші проблеми пов’язані з 3,4-літровим мотором, а точніше з його підшипником проміжного вала (IMS), який не витримує навантаження. Заміна цієї деталі коштує близько 100 000 грн. Крім того нерідко виникають проблеми з охолодженням.

Mercedes-Benz M-Class (W164)

Машина схильна до корозії, виникають проблеми з двигуном і електронікою, часто ламається обігрівач салону і підігрів сидінь. Запчастини та ремонт коштують дуже дорого.

BMW 335i (E90)

В основному проблеми виникають з турбомотором N54. Хоча за характеристиками цей двигун вважається одним з кращих, він часто виходить з ладу. Також є питання до роботи системи ABS.

Volkswagen Phaeton

Автомобіль оснащений хорошим 3,0-літровим дизелем, а ось мотори W12 і V10 TDI залишають бажати кращого і вимагають постійних чималих капіталовкладень.

BMW 7-Series (E65)

У автомобіля складна електроніка, особливо це стосується системи iDrive, яка часто виходить з ладу і стабільно вимагає грошей з гаманця власника.

Audi R8 I

Серед проблем – дорогий ремонт кузова, швидкий знос зчеплення у версій з коробкою передач R-Tronic (а його відновлення може обійтися більш ніж в 100 000 грн). Також чималих грошей коштує акумулятор – приблизно 20 000 грн. Спорткар вимагає особливої ​​уваги і повинен ремонтуватися тільки в в спеціалізованій майстерні.

Mercedes S-Class (W220)

Пневмопідвіска в цьому авто дуже проблемна, а електроніка – взагалі жахлива. Він “нафарширований” технологіями, які призводять до ряду проблем. Деякі системи продовжують працювати навіть після вимкнення двигуна, що розряджає акумулятор.

Mercedes-Benz CLA (C117)

Седан відрізняється збоями в роботі дисплея, відмовою системи “старт / стоп”, проблемами з паливною системою і “податком” двигуна. Крім того власникам докучає гучне деренчання салону. Ремонт цієї машини також недешевий.

BMW 1-Series (Е87)

Виникають часті проблеми з електронікою. Ще одне слабке місце – мотори, особливо бензинові – їм властиві втрати потужності і сильні вібрації. У двигуна версії 135i часто виходить з ладу турбіна, крім того, він тече. При цьому підтримка такого агрегату в працездатному стані коштує чималих грошей.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!