Ford представив тизер «зарядженого» кросовера Puma

0
680

Американський автовиробник представив тизерний ролик нового Puma ST.

Компанія Ford готується до прем’єри «гарячого» Puma ST . На новому тизерному ролику автовиробник робить акцент на спортивних елементах новинки. Особливу увагу приділили оригінальному дизайну коліс, продуктивним гальмах, а також вставках ST в інтер’єрі та екстер’єрі.

Очікується, що Puma ST не отримає серйозних змін у порівнянні з  ST-Line . Серед найбільш помітних відмінностей можна відзначити, дещо іншу форму переднього бампера, збільшені повітрозабірники спереду, асиметричні диски в стилі Fiesta ST, а також подвійні патрубки вихлопної системи і спойлер на кришці багажника.

У салоні кросовера з’являться спортивні крісла Recaro, а на нижній спиці керма буде перебувати шильдик ST . Спортивний дух в інтер’єрі буде підкреслювати і контрастна прострочка на спинках сидінь і вставки на порогах, а приємну атмосферу буде підтримувати сучасна інформаційно-розважальна система з 12,3-дюймовим екраном.

Даних про технічні характеристики поки не повідомляється. Фахівці припускають, що під капотом з’явиться 1,5-літровий турбомотор потужністю 200 к.с. і 390 Нм крутного моменту від  Fiesta ST . В якості трансмісії напевно запропонують шестиступінчасту МКПП і передній привід. Також можлива поява заниженої підвіски і диференціала, що самоблокується.

Поява дебютного ролика натякає на те, що прем’єра нового Ford Puma ST відбудеться вже найближчим часом. «Заряджений» кросовер стане найбільш оснащеною версією Puma, орієнтованої на продуктивність. Компанія Ford вважає найбільш пріоритетним ринком для моделі Великобританію і ряд інших європейських країн.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!