Новий седан Kia Optima з’явився у дилерів

0
271

Китайські дилери Kia отримали перші демонстраційні екземпляри Optima.

Новий Kia Optima добереться до українських дилерів лише до осені. Портал Autohome повідомляє, що познайомитися з новинкою вдалося китайським дилерам марки, в розпорядження яких надійшли демонстраційні автомобілі корейської збірки, доставлені для підготовки до сертифікації.

Седан нового покоління серйозно змінився візуально. Строгий бізнес-седан перетворився в стильний ліфтбек з коротким багажником. Задні ліхтарі тепер об’єднані в одну суцільну лінію, а дзеркала розмістили на дверних панелях. Для найбільш оснащених версій буде передбачена повністю світлодіодна оптика.

Довжина, ширина і висота новинки становлять 4905, 1860 і 1445 мм відповідно при довжині колісної бази 2850 мм. Для південнокорейського ринку Optima поставляється з 1,6-літровим турбомотором T-GDi потужністю 180 к.с., який поєднується з АКПП на вісім ступенів. Також доступна гібридна установка, побудована на основі атмосферного двигуна G2.0 GDi з віддачею 152 к.с. і електромотора, який вбудований в шестиступеневий «автомат».

За новий KIA Optima / K5 2020 модельного року в базовій версії просять від 20 800 000 вон, що складає приблизно 1,1 млн рублів за поточним курсом. Найбільш оснащений варіант без додаткових опцій коштуватиме 38 800 000 вон (біля 800 тис гривень).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!