Названі п’ять непотрібних речей, які більше не потрібні водіям

0
849

Експерти розповіли про п’ять непотрібних речей, в яких більше не потребують сучасні водії. Склад аксесуарів авто, комплектація і дизайн поступово змінюються, підлаштовуючись під нові реалії.

У сучасних машинах більше не встановлюють магнітоли, які відтворюють CD-диски. Зараз водії можуть скористатися флеш-накопичувачами, інтернетом або ж Bluetooth. Крім того, в минуле відходять попільнички, що обумовлено в тому числі зниженням популярності куріння. Люди переходять на електронні сигарети або вейпи. Якщо хтось і хоче мати в салоні попільничку, то придбати її можна окремо, а на місці прикурювача тепер знаходиться розетка. Галогенні фари є застарілим явищем, знайти їх можна зараз хіба що в бюджетних авто. Навіть китайські виробники переходять на LED-оптику.

Незабаром пережитком минулого стануть ключі від автомобіля. Уже зараз завести транспортний засіб можна за допомогою натискання кнопки. Запустити двигун або частково управляти машиною можна і дистанційно. Приладова панель в авто тепер представлена ​​екранами, відкриваючи масу можливостей, аналогові варіанти будуть існувати ще нетривалий час.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!