Експерти описали відмінності синтетичного і напівсинтетичного моторного масла

0
2672

Експерти описали ключові відмінності моторного масла синтетичного і напівсинтетичного типу. Крім цього, були надані рекомендації щодо вибору найбільш відповідного варіанту для кожного транспортного засобу.

Мастильні матеріали мають велике значення для нормалізації роботи транспортного засобу. Вони забезпечують тривалу працездатність силового агрегату. Саме завдяки маслу можна уникнути сильного зносу і забруднення в області внутрішніх рухомих вузлів конструкції. Синтетичний продукт більшою мірою орієнтований на використання в несприятливих умовах. Він добре підійде для автомобілів, які повинні працювати протягом тривалого часу на тлі різкої зміни температури.

Напівсинтетичне масло більш вимогливо до процесів виробництва і в цілому має більш високу якість. При цьому його не завжди варто використовувати для свого авто. Ідеальний варіант можна побачити в рекомендації виробника автомобіля. Досить часто в інструкції по експлуатації відзначається як тип моторного масла, так і різного роду позначки із зазначенням коригувань для двигуна різного віку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!