Кросовер Renault Arkana представили під брендом Samsung (фото)

0
547

Компанією Renault Samsung Motors представлена ​​південнокорейська версія купе-кроссовера Arkana. Дана модель отримала назву Samsung XM3.

В основі Arkana лежить модифікована платформа B0 від «Дастера», а  Samsung XM3 зібраний на базі CMF-B від хетчбека Renault Clio . Інтер’єр у  Samsung XM3 повністю свій. У ньому є 10,25-дюймова приладова цифрова панель, вертикальний 9,3-дюймовий екран системи мультимедіа, ручний електронний гальмо і фонове підсвічування, що проходить по всій передній панелі.

Samsung XM3 оснащується двома бензиновими силовими агрегатами: 1,6-літровою атмосферною установкою і більш потужним 1,33-літровим турбодвигуном, розробленим спільно з  Daimler . Базовий агрегат поєднується з варіатором, а турбований з 7-ступінчастим “роботом” з двома зчепленнями. Потужність поки не повідомляється. Привід у  XM3 – передній.

У Південній Кореї вже стартував прийом замовлень на купе-кросовер. Початкова вартість – 17 950 000 вон (приблизно 400 тис гривень). Пізніше кросовер з’явиться на ринку Китаю, де він, як і в нашій країні, буде продаватися під назвою Renault Arkana .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!