Названо десятку найнадійніших і недорогих автомобілів

У мережі з'явився ТОП-10 найнадійніших і недорогих авто.

0
3451

Українцям представили рейтинг найнадійніших автомобілів, які витримають випробування українськими дорогами, при цьому є недорогими. Список авто опублікував портал Акценти .

Ravon R2.  Модель виробляється в Узбекистані. Незважаючи на компактність авто, воно досить містке, а оздоблювальні матеріали добре миються. Вартість його становитиме близько 182 тисяч гривень.

Lada Granta  і Lada Kalina.  Ці дві аналогічні моделі вже давно завоювали вітчизняного покупця. Виробляються на фірмі ВАЗ і мають досить приємну ціну. Автомобілі практичні і мають економічну витрату палива. Вартість складе від 205 тисяч гривень.

Chevrolet Aveo.  Технології та надійність – основні переваги даної моделі. Машина в базовій комплектації обійдеться приблизно в 215 тисяч гривень.

Lada Vesta . Ця модель приваблива навіть в базовій комплектації. ВАЗ оснастив авто автоматичною коробкою передач, яка підійде до будь-якого двигуна. Вартість буде варіюватися від 247 тисяч гривень.

Renault Logan.  Одне з найпопулярніших авто на європейському ринку. Машина відрізняється високою прохідністю, великим багажником і надійними підвіскою і двигуном. Вартість від 267 тисяч гривень.

Kia Picanto . Модель відрізняється компактністю, але місткістю. Машина призначена для тісних міських доріг, де складно паркуватися. Багажник також місткий. Коштувати буде приблизно 280 тисяч гривень.

Lifan X50.  Недорогий і надійний кросовер від китайського виробника. Машина має неймовірно презентабельний вигляд і коштує недорого – від 286 тисяч гривень.

Nissan Almera . У атомобіля досить зносостійкий кузов, просторий салон і великий багажник. Купити можна приблизно за 317 тисяч гривень.

Volkswagen Polo.  Простий і надійний автомобіль з міцним кузовом і з хорошою стійкістю до корозії. Коштувати буде приблизно 320 тисяч гривень.

Hyundai Solaris.  Відмінний як молодіжний, так і сімейний варіант. Недорогий, міцний і виглядає презентабельно. Вартість починається від 332 тисяч гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!