Nissan представив «заряджені» Pathfinder N-Trek і Qashqai N-Sport (фото)

0
272

Nissan випустив дві нові спецверсії Pathfinder і Qashqai в Австралії, які називаються N-Trek і N-Sport відповідно.

Доступні в класах ST + і ST-L з переднім або повним приводом, ціни на Pathfinder N-Trek варіюються від 46 840 австралійських доларів (31 605 доларів США за поточним обмінним курсом) до 60 640 австралійських доларів (40 915 доларів США).

Зовнішність нової версії Pathfinder відрізняється наявністю чорних ґрат радіатора, значків, обробкою заднього номерного знака, іншим дифузором, підкрилками, ручками дверей, а також корпусами бічних дзеркал і поручнями на даху. Семимісний автомобіль на 18-дюймових литих дисках, з чорним і сріблястим покриттям, взутий в 255-ті шини, поставляється в кольорах Ivory Pearl, Diamond Black, Gun Metallic і Caspian Blue.

Стандартні функції включають в себе екстрене гальмування з попередженням про прямому зіткненні, моніторинг сліпих зон та інтелектуальний круїз-контроль. Трансмісія залишається незмінною. Під капотом – 3,5-літровий V6 потужністю 275 к.с. і 340 Нм крутного моменту.

Qashqai N-Sport буде випущений лімітованим тиражем в кількості всього 600 одиниць по всій країні і базується на класі ST-L, додаючи до базової ціни 1 000 австралійських доларів (675 доларів США), і доступний від 35 000 австралійських доларів (23 615 доларів США).

Спеціальна версія компактного позашляховика має пофарбовані в колір кузова передній і задній бампери з матовою сріблястою обробкою, а також оброблені сріблом бічні дзеркала і 19-дюймові легкосплавні диски з чорним внутрішнім облицюванням.

У рух Qashqai N-Sport приводиться 2,0-літровим бензиновим двигуном потужністю 144 к.с., який працює в парі з варіатором, а також оснащений безступінчастою системою регулювання фаз газорозподілу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!