Відома вартість нового Land Rover Defender 90

0
486
Новий Land Rover Defender 90 з’явиться у дилерів вже восени наступного року. Вартість звичайної версії буде знаходитися в районі 50 тисяч доларів.
Вже навесні наступного року новий Land Rover Defender надійде в дилерські центри компанії в США в чотиридверному варіанті Defender 110, його вартість почнеться від 49 тисяч доларів. Приблизно в цей же час позашляховик з’явиться на екранах в останньому фільмі про Джеймса Бонда. А вже через кілька місяців в продаж надійде з двома дверима Defender 90 в якості моделі First Edition за ціною від 65,1 тисячі доларів.
Трохи раніше автовиробник заявив, що звичайна версія моделі Defender 90 буде коштувати в районі 50 тисяч доларів.  

Повідомляється, що продажі позашляховика почнуться вже восени наступного року. First Edition отримає 3,0-літровий шестициліндровий силовий агрегат, що розвиває потужність в 395 кінських сил і 550 Нм крутного моменту, а також оснащений м’якою гібридною технологією. Двигун поєднується з восьмиступінчастою автоматичною трансмісією ZF, що дозволяє з двома дверима позашляховику розганятися від 0 до 96 км / год всього за 5,7 секунди і досягати максимальної швидкості 208 км / год. Максимальну буксировочную здатність новинки оцінюють в 3 719 кг.

Що стосується чотирьохдверного Defender 110, він буде доступний в чотирьох різних комплектаціях: S, SE, HSE і X. Остання є топовою, за автомобіль в даній модифікації доведеться віддати від 81 925 тисяч доларів. Defender 110 буде оснащуватися 2,0-літровим і 3,0-літровим силовими агрегатами в залежності від того, яка обрана комплектація.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!