Рятувальники пересіли на потужні Ford Ranger (відео)

0
910

Новий, потужний, швидкісний, аварійно-рятувальний автомобіль Ford Ranger відтепер на озброєнні у львівських рятувальників.

Про це повідомляє MMR з посиланням на Facebook-спільноту ДСНС у Львівській області.

«Повнопривідний, оснащений сучасною технікою та обладнанням, призначений для аварійно-рятувальних робіт під час ДТП та інших надзвичайних подіях. А також для пошуку постраждалих та надання їм необхідної домедичної допомоги», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що завдяки своїй прохідності цей автомобіль здатен оперативно доставляти рятувальників у будь-яку місцевість, незважаючи на пору року.

FORD RANGER відтепер на озброєнні у львівських рятувальників

Новий, потужний, швидкісний, аварійно-рятувальний автомобіль FORD RANGER відтепер на озброєнні у львівських рятувальників.Повнопривідний, оснащений сучасною технікою та обладнанням, призначений для аварійно-рятувальних робіт під час ДТП та інших надзвичайних подіях. А також для пошуку постраждалих та надання їм необхідної домедичної допомоги. Завдяки своїй прохідності цей автомобіль здатен оперативно доставляти рятувальників у будь-яку місцевість, незважаючи на пору року.#дснс #дснс_львів #рятувальникильвівщини #запобігтиврятуватидопомогти #службапорятунку #вогнеборці #firefighting

Publiée par Головне управління ДСНС України у Львівській області sur Vendredi 8 novembre 2019

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!