Способи, які допомагають автомобілістам зіпсувати щітки склоочисника

0
328

Більшість водіїв не замислюються про те, що часом самостійно псують свої щітки склоочисника неправильним використанням.

Аналітики вирішили розібратися в ситуації і змогли назвати 6 прикладів, коли щітки склоочисника приходять в непридатність через погане поводження власників, які допускають помилки. Отже, одним із способів пошкодження двірників можна назвати спробу водія використовувати їх в інших цілях. Так, часом багато автомобілістів можуть намагатися змахнути бруд, сніг і навіть полій, використовуючи склоочисники, але робити цього не потрібно.

Коли за вікном – то чи дощ, чи то сніг, вранці напевно щітки склоочисника примерзнуть до скла. У такій ситуації не варто намагатися “відірвати” щітки склоочисника автоматично, найкраще зробити це акуратно вручну. В іншому випадку склоочисники будуть зіпсовані. Також не варто використовувати деталі, намагаючись очистити скло від сухих забруднень, так як щітки швидко прийдуть в непридатний стан.

Підводячи підсумок аналітики говорять про те, що водії повинні стежити за щітками склоочисника , вчасно їх змінюючи в разі якщо вони втрачають свої властивості і виходять з ладу. Це дозволить уникнути великої кількості проблем.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.