Неймовірний кросовер Geely Atlas повністю розсекретили до дебюту

0
519

На просторах інтернету з’явилися зображення наступного покоління китайського кросовера Geely Boyue. У нас такий паркетник відомий як Geely Atlas.

Переглянувши оприлюднені фотознімки можна дізнатися, що новинка обзаведеться переробленої передньою частиною кузова, переглянутої радіаторної гратами, значним бампером і завужені фари головного світла. Задні освітлювачі і задній бампер також зазнали змін. Цікаво, що у нового Geely Boyue залишилися пропорції колишньої генерації і така ж лінія скління.

Розміри нового Geely Atlas склали 4544X1831X1713 мм, а величина колісної бази досягла позначки в 2 670 мілліметров.В салоні новинки слід виділити іншу передню панель, трьохспицеве ​​кермо, електронну панель управління, поліпшений блок управління клімат-контролем, електронний важіль трансмісії і мультимедійний центр з великим тачскріном.

Підкапотний простір піднебесного паркетника займає турбодвигун об’ємом 1,5 літра з продуктивністю 177 кінських сил. Він приводиться в дію 7-позиційної роботизованою коробкою передач з подвійним зчепленням і системами переднього і повного приводу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!