Представлений бюджетний хетчбек Hyundai Santro (Фото)

0
1385

В кінці дев’яностих років корейці успішно продавали майже по всьому світу забавні «витрішкуватий» Сітікар Hyundai Atos. Тепер же у цій моделі з’явився послідовник в особі моделі Santro.

Hyundai Atos майже повністю зник у 2007 році, але в Індії продавався до 2014 року. Тепер же в Країні прянощів з’явився новий хетчбек, який розглядається як послідовник «Атоса».

Hyundai Santro не став найбільш доступною машиною південнокорейської марки в Індії, так як в цій країні пропонується хетчбек Eon. Машина пропонується за 4 500 доларів, і в довжину складає всього 3,5 м. Santro в Індії стане в модельному ряду між Eon і Grand i10.

Очікується, що Hyundai Santro буде продаватися мінімум за 5 000 доларів. На ринок машина вийде 23 жовтня. Поки виробник показав тільки два зображення новинки, але поділився її подробицями.

Габарити Hyundai Santro становлять 3610х1635х1560 при колісній базі в 2400 мм. Спереду автомобіль отримав підвіску McPherson, а ззаду встановлена ​​балка, що скручується. За даними індійського офісу Hyundai, машина створена на новому шасі. Частка високоміцної сталі в конструкції хетчбека складає 63%.

Уже в базовому виконанні Hyundai Santro має водійський fейрбег і ABS. Машина поставлена ​​на 14-дюймові колісні диски. Автомобіль оснащується мотором 1.1, на бензині видає потужність 69 к.с./99 Нм. На метані віддача двигуна становить 59 к.с. / 84 Нм.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!