Названо найголовніші новинки Toyota, які очікуються у 2025 році

Час читання: 2 хв.
0

Toyota досі тримає у секреті список нових моделей, які можуть побачити світ у 2025 році. Але інформація про деякі з них просочувалася в пресу багато років. Ми склали список із головних новинок Toyota, запланованих до прем’єри на наступний рік.

Toyota LandCruiser FJ

Реклама

Один із найочікуваніших позашляховиків, які готуються японським автовиробником. Машина має розширити сімейство “Ленд Крузерів” новою бюджетною моделлю.

За чутками, під капотом компактного всюдихода працюватиме 2,8-літровий мотор з невисоким рівнем гібридизації. Виробництво новинки хочуть налагодити у листопаді в Таїланді, а продажі розпочати наприкінці цього – на початку 2025 року.

Оновлена ​​Toyota RAV4

Бестселер японського автовиробника, який зачекався на модернізацію. У нинішньому вигляді кросовер продається з 2019 року, і щоб дотримуватися всіх сучасних тенденцій, йому просто необхідне оновлення.

Про те, як зміниться RAV4 з рестайлінгом зовні та технічно поки що нічого невідомо, але деякі ЗМІ чекають, що машина додасть у габаритах і забезпечить більший обсяг внутрішнього простору як для пасажирів, так і для їхнього багажу.

Нове покоління Toyota Fortuner

Автомобіль обіцяють побудувати на платформі TNGA-F, яка замінить застарілий «візок» IMV, а також зберегти його позашляхові якості. Під капот нового “Форчунера”, за чутками, встановлять 2,8-літровий “дизель”, який буде доступний як у простій, так і м’яко-гібридній варіації.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!