BMW офіційно презентувала новий 2-Series Gran Coupe (ФОТО)

Час читання: 2 хв.
0
BMW офіційно презентувала новий 2-Series Gran Coupe (ФОТО)
Фото: press.bmwgroup.com

BMW 2 Series Gran Coupe 2025 модельного року отримав оновлений дизайн, що тепер більше нагадує старші моделі BMW. Цей компактний преміальний седан другого покоління став спортивнішим і отримав сучасний інтер’єр з великим екраном, що охоплює панель приладів.

Що ще відомо про новинку

Новий 2 Series надійде у продаж у березні 2025 року – повнопривідна версія 228 буде коштувати від $42 775. Передньопривідна версія, з’явиться пізніше в середині року, і її ціна складе $40 775.

Фото: press.bmwgroup.com

Дизайн нового 2 Series Gran Coupe став привабливішим порівняно з попередньою моделлю. Він отримав оновлену передню частину, що тепер нагадує BMW 5 Series. За розмірами машина стала трохи довшою – 4552 см, але ширина залишилася колишньою – 1801 мм, а висота збільшилася до 1445 мм. Колісна база не змінилася і становить 2670 мм. Всі версії Gran Coupe тепер стандартно йдуть з пакетом M Sport, який включає чорні елементи оздоблення та великі повітрозабірники під фірмовими ґратами радіатора.

Фото: press.bmwgroup.com
Реклама

BMW також попрацювала над двигуном 2.0 з турбонаддувом. Тепер модель 228 розвиває 241 л. потужності. Віддача версії M235 зросла до 312 л. Замість 8-ступінчастої коробки тепер використовується 7-ступінчаста коробка з двома зчепленнями.

Фото: press.bmwgroup.com

Як і інші нові моделі BMW, 2 Series Gran Coupe оснащений великим екраном, що поєднує 10,3-дюймову цифрову панель приладів та 10,7-дюймовий сенсорний екран. У стандартну комплектацію тепер входять аудіосистема Harman Kardon, бездротова зарядка та навігація.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!