Експерти назвали найгірший середньорозмірний SUV 2024 року

Час читання: < 1 хв.
0
Експерти назвали найгірший середньорозмірний SUV 2024 року

Нещодавно журнал Car and Driver опублікував рейтинг найкращих кросоверів і позашляховиків 2024 року, і найбільший подив викликала не перша позиція, а той автомобіль, що опинився на останньому місці. Це авто славиться своєю надійністю, тому його результат виглядає дещо несподіваним, хоч і обґрунтованим.

Найкращим середньорозмірним кросовером цього року став Kia Telluride, який отримав максимальні 10 балів з 10. Слідом за ним розташувалися Toyota Grand Highlander, Mazda CX-90, Toyota Land Cruiser, Ford Bronco, Hyundai Palisade, Hyundai Santa Fe та інші. Останнє ж місце дісталося Toyota 4Runner, який набрав лише 4 бали з 10, посівши 32-у позицію.

Чому ж його визнали найгіршим? Адже це класичний позашляховик, відомий своєю надійністю (JDPower оцінює її на 86 балів зі 100). Проблема в тому, що він застарів. П’яте покоління Toyota 4Runner з’явилося ще у 2010 році, а в 2014 автомобіль зазнав незначних змін. Критики вказують на застарілий інтер’єр, не найкомфортнішу підвіску та стару трансмісію.

Реклама

Нове покоління Toyota 4Runner очікується у 2025 році, з суттєвими оновленнями як в дизайні, так і в технічній частині, що майже напевно призведе до збільшення ціни.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!