Skoda показала особливий звук своїх електромобілів

Час читання: < 1 хв.
0
Skoda показала особливий звук своїх електромобілів

Skoda продовжує активно підживлювати інтерес до свого третього електромобіля Elroq, поступово розкриваючи деталі до офіційного дебюту. Нещодавно компанія представила дизайн автомобіля через серію ескізів і показала особливості інтер’єру, а тепер оголосила про ще одну цікаву особливість — звуковий супровід автомобіля.

Як відомо, електромобілі та гібриди повинні видавати звукові попередження для пішоходів при русі на низькій швидкості. Для Elroq Skoda розробила унікальний звуковий супровід, що складається з двох варіантів. Перший звук під назвою “Futuristic” буде використовуватися у звичайних режимах водіння.

Другий варіант, також званий “Futuristic”, активується в режимі Sport і вирізняється нижчими частотами та більш емоційним звучанням, підкреслюючи динаміку їзди.

Реклама

Обидва звуки адаптуються до швидкості автомобіля, створюючи ефект звукового супроводу, схожий на традиційні авто з двигунами внутрішнього згоряння, але без перемикання передач. Таким чином, Skoda продовжує реалізовувати свою філософію «Simply Clever», впроваджуючи новітні технології для підвищення комфорту водіння та взаємодії з навколишнім середовищем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!