Hyundai оголосила комплектації та ціни на Sonata 2025

Час читання: 1 хв.
0
Hyundai оголосила комплектації та ціни на Sonata 2025

Hyundai повністю оновила дизайн седана Sonata, а модельний ряд 2025 року отримав підвищення цін по всіх комплектаціях, починаючи з 27 800 доларів.

Sonata SE та SEL оснащені однаковим 2,5-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 191 кінську силу, який працює в парі з восьмиступеневою автоматичною трансмісією. Стандартне обладнання базової моделі включає 16-дюймові легкосплавні диски, проєкційні світлодіодні фари, денні ходові вогні на світлодіодах, світлодіодні задні ліхтарі та автоматичне управління фарами.

Реклама

Новий Sonata SE отримав двозонний клімат-контроль, кнопку запуску двигуна, бездротові та дротові Android Auto та Apple CarPlay, 12,3-дюймовий інформаційно-розважальний екран та чотири USB-C порти для зарядки (два спереду і два ззаду). Щодо безпеки, автомобіль оснащений дев’ятьма подушками безпеки, системою допомоги при утриманні смуги, функцією запобігання фронтальним зіткненням з виявленням пішоходів та велосипедистів, а також системою попередження про зіткнення у сліпих зонах під час руху заднім ходом.

Інші версії Sonata 2025 року, включаючи SEL, N Line та гібридні моделі SEL і Limited, також подорожчали на кілька сотень доларів. Hyundai також виокремила SEL Convenience в окрему комплектацію. Для SEL тепер доступний повний привід, а модель N Line з потужністю 290 кінських сил зберігається в лінійці, тепер з повітропроводами для другого ряду сидінь.

Гібридні версії оснащені 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 192 кінських сили та шестиступеневою коробкою передач.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!