Ford Bronco Sport додали нову версію: вона створена спеціально для бездоріжжя

Час читання: 2 хв.
0
Ford Bronco Sport додали нову версію: вона створена спеціально для бездоріжжя
Для Ford Bronco Sport розробили спеціальну версію Sasquatch, яка орієнтована на підвищені позашляхові можливості, подібно до “старшого” Bronco. Вона буде доступна як опціональний пакет для двох фіксованих комплектацій кросовера. Продажі таких Bronco Sport заплановані на перший квартал 2025 року.

Головною особливістю Bronco Sport Sasquatch стануть нові вседорожні шини Goodyear діаметром 29 дюймів, розміром 236/65R17, спеціально розроблені для цього кросовера. Для базової комплектації Outer Banks пакет включатиме блокування заднього диференціала та пружини, які збільшують дорожній просвіт на 10 мм.

Реклама

Для дорожчої версії Badlands передбачені нові амортизатори Bilstein, що збільшують ходи підвіски до 210 мм спереду та 221 мм ззаду (плюс 15 мм). Крім того, Bronco Sport Badlands Sasquatch отримає новий режим їздової електроніки під назвою Rally.

Пакет також включатиме нові бампери з чотирма буксирувальними вушами, захисні пластини, накладки, а також відкидні петлі на крилах для фіксації багажу на експедиційному багажнику. У салоні додадуть додаткові перемикачі для керування зовнішнім обладнанням, наприклад, світлодіодними фарами.

Крім того, всі базові версії Bronco Sport отримають оновлені екрани: 12,3-дюймовий для панелі приладів та 13,2-дюймовий для мультимедійної системи, а також розширений набір асистентів водія. У США кросовер оснащується 1,5-літровим турбомотором на 180 к.с. або 238-сильною 2,0-літровою “четвіркою”, у парі з 8-ступеневим автоматом та повним приводом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!