Audi представила першу інформацію про оновлений кросовер Q3

Час читання: < 1 хв.
0
Audi представила першу інформацію про оновлений кросовер Q3

У 2025 році Audi планує представити оновлений Q3, і вже зараз прототип цього кросовера проходить дорожні випробування.

Що стосується дизайну, то одразу впадає в око перероблена передня частина з округлою решіткою радіатора в сітчастому стилі. З боків решітки розташовані розділені блоки головних фар і великий центральний повітрозабірник, що надає автомобілю більш агресивний та сучасний вигляд.

Реклама

У дизайні кузова можна помітити еволюцію: поєднання м’яких вигинів і чітких ліній створює динамічний та стильний образ. Особливо виділяється збільшене заднє бічне скло, яке може свідчити про розширення габаритів моделі в порівнянні з попередником.

Також відзначаються більш гладка лінія даху і виразні колісні арки. Задня частина автомобіля не залишилася поза увагою: тут видно помітний бампер і стильні задні ліхтарі, що надають кросоверу яскраву індивідуальність.

Хоча шпигунські фотографії поки що не розкрили інтер’єр нового Audi Q3, можна припустити, що він слідуватиме останнім трендам марки, вже представленим у моделях A5 і Q6 e-tron. У салоні, ймовірно, з’явиться 11,9-дюймова цифрова панель приладів, що плавно переходить у 14,5-дюймову мультимедійну систему. Можливо, також буде доступний 10,9-дюймовий дисплей для переднього пасажира.

Щодо двигунів, офіційних підтверджень поки немає, але ходять чутки, що новий Q3 може розділити лінійку силових агрегатів з Volkswagen Tiguan. Це може означати появу бензинових, дизельних і гібридних версій потужністю від 129 до 265 к.с.

Оновлений Audi Q3 обіцяє стати ще більш привабливим і функціональним кросовером, пропонуючи сучасні технології, стильний дизайн і різноманітні двигуни на вибір.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!