Kia представила нові деталі про свій майбутній рамний пікап

Час читання: < 1 хв.
0
Kia представила нові деталі про свій майбутній рамний пікап

Kia активно готується до запуску однієї з головних новинок наступного року — нового рамного пікапа під назвою Tasman. Ця модель, яка повинна дебютувати на початку або в середині 2025 року, поки що залишається частково загадковою, але з кожним днем з’являються нові деталі.

Нещодавно один із топ-менеджерів Kia поділився кількома важливими подробицями про новий Tasman, які можуть зацікавити потенційних покупців. За словами генерального директора Kia Australia Деміена Мередіта, проект уже близький до завершення. Новий пікап буде рамним утилітарником і пропонуватиметься в кількох конфігураціях:

«Ми говоримо про версії з подвійною та одинарною кабіною — це саме те, що потрібно цій машині», — підкреслив Мередіт.

Також він підтвердив, що Kia Tasman пропонуватиметься як з дизельними, так і бензиновими двигунами. Дизельний варіант оснащуватиметься 2,2-літровим мотором потужністю 201 к.с. і 440 Нм крутного моменту, який знайомий по моделях Sorento та Carnival. Цей двигун працюватиме в парі з 8-ступінчастою автоматичною або механічною коробкою передач.

Щодо бензинової версії, за чутками, вона матиме 2,5-літровий турбомотор із потужністю 285 к.с. і 420 Нм крутного моменту.

Kia позиціонує Tasman як конкурента таких лідерів сегмента, як Toyota Hilux та Ford Ranger.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!